BEUK (B)

Hardrocktrio BEUK knalt 2021 in met een nieuw album: BEUKER. Daarop combineert de band nieuwe songs met live klassiekers uit bijna 200 optredens. De studiosessies en de afwerking van de live opnames werden geleid door de Britse topproducer Romesh Dodangoda (Motörhead, Bring Me The Horizon).

De coronapandemie krijgt BEUK niet stil. Nadat het hardrock ’n roll trio door het publiek van het Cultuurcentrum Brugge werd verkozen tot ‘Strafste band’, geven ze de fans een stevige brok om de lockdown door te komen. Meyke Demey (gitaar), Roel Jacobus (bas en zang) en Laurent De Moor (drums) bundelden studiosongs en live opnames tot een volwaardig album: BEUKER.
De symbolische A-kant werd net vóór de Brexit opgenomen bij topproducer Romesh Dodangoda in Cardiff (Wales). Hij is een huisvriend van grote namen (Motörhead, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine…), won een Heavy Music Award en een nominatie voor de Grammy’s. Hij geeft BEUK een sound die de ziel van classic rock versterkt met scherpe kantjes van moderne heavy music.