DUBBEL D de Dijk (NL)

RUIM 40 JAAR POPMUZIEK!

Zoals de dijken kenmerkend zijn voor het Nederlandse landschap, zo kenmerkend is de muziek van De Dijk in het Nederlandse muzieklandschap. Ruim 40 jaar pophistorie, met talloze hits, albums en duizenden optredens door het hele land.

Zou er iemand in Nederland zijn die De Dijk niet kent? Als je dan een Coverband opricht met als doel om de muziek, de teksten en de muzikanten van De Dijk eer te bewijzen zul je van goede huize moeten komen. Dubbel D durfde deze uitdaging aan. Met als resultaat: Een ruim anderhalf uur durende spetterende show. De grootste hits, de mooiste nummers, de lekkerste meezingers en meestampers vertolkt zoals De Dijk. Natuurlijk zit er een ‘eigen Dubbel D geluid’ in ieder optreden van de band, maar met elk nummer wordt getracht zo dicht mogelijk bij het origineel te komen.

In 2021 hebben we op Kaaipop al mogen genieten van de spectaculaire show en dit jaar was de band één van de kanshebbers in de succesvolle televisie show van SBS6, “The Tribute – Battle of the Bands” waar ze aan heel Nederland hebben laten zien hoe de band van het podium spat met ware De Dijk hits als “ik kan het niet alleen” en “dansen op de vulkaan”. Reden genoeg om deze rauwe rockers dit jaar terug te verwelkomen op het podium van Kaaipop!